Het vermoeden dat je een schimmelnagel heeft? Laat je binnen 10 minuten testen!

Houd rekening met 'n wachttijd van 4 tot 6 weken i.v.m. drukte. Afspraken in de avonden zijn niet meer mogelijk! Alvast iets inplannen? Vul dan even 't contactformulier in. 

Behandelingen 

Pedicure behandeling:

Volledige voetbehandeling welke 45 minuten tot 60 minuten in beslag zal nemen.

1. Desinfecteren voeten

2. Onderzoeken van de huid en nagels

3. Knippen/verzorgen van de nagels

4. Polijsten van de nagelplaat

5. Weghalen van eelt, behandelen van likdoorns verzorgen van kalknagels en ingroeiende nagels.

6. Incremen van de voeten

Deelbehandeling:

Gedeeltelijke behandeling welke 15 minuten tot 30 minuten in beslag zal nemen. Hierbij worden alleen de nagels verzorgd, een likdoorn of eelt verwijderd, of een ingroeiende nagel behandeld.                                                          

Spa pedicure:

De spa-pedicure is een echte voetverwennerij. Allereerst krijg je een warm voetenbadje. Vervolgens worden je voeten en onderbenen gescrubd. Dan krijg je een heerlijke pakking met verzorgende producten. Nadat dit een kwartiertje zijn werking heeft gedaan volgt de ontspannende voetmassage. We eindigen met een zachte voetenparfum. Van deze spa worden je voeten zo ontzettend blij.  

Voetmassage:

Een voetmassage activeert de organen, spieren en weefsels. Alsmede massage van de onderbenen verkwikt en stimuleert de doorbloeding en daarmee je gezondheid. Het geeft rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Heerlijk en ontspannen. 

HFL Fungicheck:

De HFL Fungicheck is een grote doorbraak in het diagnosticeren van dermatofyten in de nagels. Deze dermatofyten zijn nummer 1 veroorzaker van schimmelnagels, omdat ze leven van de keratine die in je nagel aanwezig is. 

Heb je een verkleurde of afwijkende nagel? Dan heb je 50% kans dat je een schimmelnagel hebt en 50% kans dat er iets anders aan de hand is met je nagel, zoals een trauma, andere nagelafwijking, bacterie of gist. Zoals je kunt lezen zijn er nogal wat mogelijkheden en vandaar is de test dan ook belangrijk. 

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 visuele diagnoses incorrect is. Hierdoor is de kans groot dat ook jij verkeerd gediagnosticeerd wordt als je niet voor een betrouwbare test kiest. Zorg dat je er zeker van bent dat je geen infectie in de nagels hebt, zodat je geen onnodige kosten maakt voor allerlei behandelingen en producten die uiteindelijk geen resultaat opleveren.

Hoe? Door simpelweg een nagelsample af te knippen, dit is geheel pijnloos, en binnen 10 minuten krijg  je een betrouwbare uitslag. 

Vragen? Voel je welkom!


Opbellen
E-mail