Behandelingen 

Pedicure behandeling:

Volledige voetbehandeling welke 45 minuten tot 60 minuten in beslag zal nemen.

1. Desinfecteren voeten

2. Onderzoeken van de huid en nagels

3. Knippen/verzorgen van de nagels

4. Polijsten van de nagelplaat

5. Weghalen van eelt, behandelen van likdoorns verzorgen van kalknagels en ingroeiende nagels.

6. Incremen van de voeten

Deelbehandeling:

Gedeeltelijke behandeling welke 15 minuten tot 30 minuten in beslag zal nemen. Hierbij worden alleen de nagels verzorgd, een likdoorn of eelt verwijderd, of een ingroeiende nagel behandeld.                                                          

Spa pedicure:

De spa-pedicure is een echte voetverwennerij. Allereerst krijg je een warm voetenbadje. Vervolgens worden je voeten en onderbenen gescrubd. Dan krijg je een heerlijke pakking met verzorgende producten. Nadat dit een kwartiertje zijn werking heeft gedaan volgt de ontspannende voetmassage. We eindigen met een zachte voetenparfum. Van deze spa worden je voeten zo ontzettend blij.  

Voetmassage:

Een voetmassage activeert de organen, spieren en weefsels. Alsmede massage van de onderbenen verkwikt en stimuleert de doorbloeding en daarmee je gezondheid. Het geeft rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Heerlijk en ontspannend.

Nagelreparatie:

De CHRISTRIO Sculpture Clear Gel is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van schimmelnagels of traumanagels op de voeten. Door middel van deze gel wordt er een nieuwe nagel gecreëerd. Een schimmeltinctuur kan gewoon gebruikt worden omdat het product ademend is.

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail